Ce suplimente alimentare sunt dăunătoare

Beta-carotenul este cunoscut faptul ca fumatorii un număr mare de izolate pe un fundal alb-pro-vitamina a înregistra crește riscul de a dezvolta cancer pulmonar.

Suplimente consumate în cantități mari, care au acțiune laxativ

În plus, mai multe studii au arătat că pe un fundal alb beta-caroten la boli de inima, fumatul creste riscul de boli de inima si riscul de boli cardiovasculare. Despre nefumători, în grupul de risc-risc, și dacă da, atunci nu are date științifice.

Comunicare satisfăcătoare cu teste, ceea ce este diferența, acest lucru înseamnă că, beta-caroten, singur sau în folosirea altor carotenoizi, împreună cu organizația.

Deși Uniunea Europeană a industriei alimentare, a Comitetului (СКФ) consideră că nu există nimic care să sugereze că aditiv este folosit în calitate de beta-caroten, va fi dăunătoare pentru sănătate, germană Institutul Federal de evaluare a riscurilor, de exemplu, caroten, în cazul restricțiilor cantitative (re) crea promovarea. Sistemul digestiv și impactul nutrienților. http://insidekingdom.info/daca-aditivi-titan-gel-pret-si-substante-nutritive-sunt-sigure-pentru-sanatate/

substanța de calciu disodiu EDTA (E 385) leagă ionii de metale grele, astfel încât aplicația poate crește de ioni de metale grele este selectat. În medicină, prin urmare, acest material este de otrăvire cu metale grele este, de asemenea, utilizat pentru a trata.

Cu toate acestea, o puternică atracție capacitatea de calciu-sodium-EDTA grave, produse alimentare metale de a activa și de a crește. Spre deosebire de aceasta, alginsavról (E 400) și derivate cunoscut

faptul că organismul nu este absorbit și în doze mari, cu toate acestea, se poate împiedica de fier, calciu și alte oligoelemente în produsele alimentare, din cauza de absorbție este același lucru a fost observat în gel аморфофаллус coniac (E 425).

Alte suplimente, mai mult sau mai puțin de efect laxativ. Unele dintre un agent de îngroșare, de exemplu, o mulțime de apă, astfel accelerând mișcarea intestinului.

Zahăr alcooli, referitoare la un grup, în loc de zahăr se aplică ca materiale au, de asemenea, un laxativ acțiune. Zahăr alcooli foarte lent sunt digerate în intestinul subțire, astfel încât, practic, nu s-a schimbat în intestin. Pentru că mediul lor de apă, repede provoca diaree.

Astfel, cei de la mese, ceea ce constituie mai mult de 10% din înlocuitori de zahăr conțin “consumul excesiv poate provoca un efect laxativ” de avertizare ar trebui să fie specificate.

Mari cantități consumate următoarele suplimente alimentare au acțiune laxativ:E 406 agar-agar, E-416 Karayagumi, E 420 Sorbitol
E 421 Manitol, E-425 Coniac, E 461, E 463 – 466 E E 468 469 compuși de celuloză, E-473 de acizi grași, esteri ai Zaharurilor, E-474 Gliceride De Zahăr ,E 514 sulfat de sodiu, E 953 , E 965 ,  E 966 Lact Cu,  E 967 Xilitol
Existente de boală, în caz de probleme se poate acest lucru

Suplimente nutritive fel de otrava

În timp ce unele suplimente alimentare asupra organismului uman în formă nemodificată, selectat, cele mai multe dintre ele într-o formă sau alta, în schimbul de substanțe.

Predispoziția genetică sau de vreo boală, cu toate acestea, unii oameni pur si simplu au metabolismul, unele procese nu funcționează în mod corespunzător. Prin urmare, pentru a evita prejudicii grave pentru sănătate, ar trebui să acorde o atenție deosebită la acele produse pe care le puteți alege și compoziția-examinare aprofundată.

În special, în următoarele cazuri este nevoie pentru a asculta:
Boli tiroidiene, Coloranți (E 127) conțin iod. Deși Organizația de alimentare pentru a ridica cele mai multe în formă nemodificată va fi selectat un număr mare de consumul de în caz de boală a glandei tiroide la persoanele care sufera de aceasta afectiune se poate întâmpla.

Gută Cu unii oameni, acidul uric nu este complet distrus, și se acumulează în organism. Dacă nivelul de acid uric din sânge ridicat nivelul de sus material de cristale în formă de retrasă, iar membrele și țesutul moale este amânată.

În urma acestui simptome de boala se numește gută. Acei oameni care sunt în mod constant un nivel de acid uric, ar trebui să evite alimentele care conțin .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *