Prostalgene starea creșterea metabolismul

Starea-creșterea-metabolismul

Hipertiroidismul este o afecțiune creșterea metabolismul și necesită un fizic sportiv până la momentul la care Prostalgene valoarea hormoni (T3 și T4) nu se vor normaliza. De obicei, acest lucru se întâmplă în primele 4-6 săptămâni de tratament. Creșterea valorilor TSH la maxim este de așteptat în primele trei luni după începerea tratamentului cu medicamente, dar acestea sunt luate în doze mici, pe parcursul a 18 luni, pentru a provoca boala la o constantă de atenuare.

Hormoni tiroidieni Prostalgene

Tiroida iese în evidență, în principal, tiroxina T4, iar în măsură mai mică triiodtironină T3, Prostalgene care se formează în principal în țesuturi. TSH este un hormon hipofizar și nivelurile aceste de hormoni. Prin urmare, atunci când ne-am redus valorile TSH și niveluri crescute de T3 și T4.

În activitatea de zi cu zi, ca de obicei, vom defini, fracțiunilor libere T3 și T4, respectiv, FT3 și FT4 în sânge. În unele cazuri, medicul va solicita și teste suplimentare (titlu specifice de hormoni tiroidieni, anticorpi) sau scintigrafia glandei tiroide, atunci când există îndoială, Prostalgene  sau inflamația acută a glandei tiroide, dar, în aceste cazuri, există durere în gât, de creșterea temperaturii corpului

Hipertiroidism – comentarii despre dieta, sport și locuri de muncă

Hipertiroidismul este o afecțiune a crescut funcției tiroidiene, în care, în sistemul circulator de a secreta un număr mare de de hormoni. Cea mai frecventa cauza de hipertiroidism, glanda este o boala autoimuna, cunoscut în literatura Prostalgene noastră, ca și hipertiroidism hormoni afectează toate procesele metabolice din organism. Este important să subliniem faptul că dezvoltarea și creșterea în perioadă și în continuare în copilărie depind de funcția normală a glandei. hormoni participă la formarea potențialului intelectual al omului, chiar și în perioadă și menținerea normală psiho-intelectuală a activității, în celelalte perioade de vârstă.

Ce schimbări apar în hipertiroidism?

Așa cum a devenit clar, tiroida controlează procese importante în corpul nostru, și rolul său este important pentru dezvoltarea noastră de la o vârstă fragedă. Ce se întâmplă în corpul adult organismul, atunci Prostalgene când am, de rupere de funcția sa, și, în special, – hipertiroidism?

ProstalgeneA sistemului nervos – ură, anxietate, insomnie, a subliniat, labilitate a dispoziției depresive elemente de la o depresie, va rula rapid de concentrare, tremor la nivelul extremităților și limba.

Musculo-scheletice sistem – oboseală la efort fizic (ceea ce este tipic – la ridicare de pe scări și se ridică în picioare) poate fi o cauza a osteoporozei la persoanele în vârstă și femei sistem – tahicardie (persistente de odihnă și de somn), de manifestare a încălcări și coronariene convulsii, hipertensiune arterială cu o gama larga între систола și.

Metabolice – Prostalgene creșterea tuturor proceselor metabolice din organism, cu o creștere totală de energie – și. Există negativ balanța energetică, de reducere graduală în greutate, extinderea, termice și a crescut tendința de a reacții febrile.

Sistemul digestiv –defecare în și scaune moi din cauza accelerarii intestinale trecere. Apetitul este de obicei ridicat.

Modificări hematopoietice – in formele severe poate dezvolta anemie din cauza scăzute de resorbție a fierului sau anemie din cauza secundar deficit de acid folic și de vitamina B12, sau autentic anemie (motiv).

Recomandări privind alimentația și regimul de Prostalgene muncă și odihnă

Nutriție persoanele cu hipertiroidism, ar trebui să fie pe deplin și pentru a compensa sporit de catabolism, care duce la pierderea în greutate. Este de dorit total consumul zilnic de calorii pentru a fi ridicate, în principal din cauza de carbohidrați și ușor de proteine. Creșterea necesarului de vitamine, de Prostalgene aceea este bine să se consume o cantitate suficientă de fructe și legume proaspete, precum și de lapte și produse lactate, bogate in vitamina D, A si calciu (prevenirea osteoporozei).

Articole legate de Prostalgene..

ProstalgeneHipertiroidism, hipertiroidism – și infecții pot pentru a le debloca 1

Boala Graves – curge cu hipertiroidism 2

Hipertiroidism – când fără a-l dorim 0

Pentru a limita la minim trage de cofeina bauturi (cola, cafea), și, de asemenea, puternice ceaiuri. Este deosebit de important de a opri fumatul, deoarece s-a constatat că acesta este un factor care sprijină de activitate.

Este de dorit Prostalgene pentru a limita toate psihice și fizice, în special, de lucru în aer liber și sportului activ. Este un lucru bun, pentru a oferi suficient timp pentru odihnă și somn. Persoanele cu hipertiroidism, mai bine să se evite de tratament balnear vacante la mare și la soare, din cauza de agravare a bolii. Același lucru este valabil și întreruperi în zonele muntoase, în special în sezonul de iarnă. Se Prostalgene recomandă pauze de medie altitudine (până la 1000-1200 m) la mai moi condițiile climatice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *