Suplimente de risc pentru sănătate

Procedura de autorizare suplimente este o parte integrantă dovedind că conținutul de sănătate, nu este dăunătoare. Este, în special, experimente pe animale va ajuta pentru a crea Adi-valoare, și cred că o substanță potențial observate efecte asupra sănătății, indiferent dacă-l utilizați.

Suplimente alimentare , caracteristici, ingrediente pentru slabit

Dacă au venit noile date la lumină, o substanță în organism și / sau metabolică de expunere, sau pot fi plasate în valoare de, sau în caz de modificări în sfera producției materiale sau prin aplicarea de condiții, un alt cercetată în ele.

Prin urmare, sistemul de acordare a licențelor, mai devreme sau mai târziu, el, de asemenea, reacționează la materialele de follow-up a consecințelor pentru sănătate, în cazul în care aceste studii pe animale nu pot fi detectate.

De sănătate suplimente efecte efectele nocive ale cererii nu sommás, ca și de securitate. Numeroase teste și studii, în ciuda faptului că este încă în incertitudine. Unele substanțe deja în cadrul procedurii de licențiere, se pare că aportul unor oameni pe problemă,

cu toate acestea, deoarece aceste probleme sunt milioane de societate europeană, din relativ puținii oameni depinde permite conținut în produsele alimentare aplicație. Efectul de sumare în evaluarea de sănătate, prin urmare, doi factori, despre care merită să ne amintim:

Rezultatele cercetării, este o substanță, ca un supliment alimentar pentru aplicare. Astfel de substanțe, ca o consecință, care pot fi evaluate în cantitate este conținută în produsele alimentare, și ei vor să mănânce. Teste de norme medii de consum de baza.

Oameni speciali. Fiecare nu toate importante consecințe pentru sănătatea consumatorului în aceeași măsură. Prin urmare, chiar dacă o substanță efecte negative, nu este pentru toată lumea “nesănătoase”.

Procura suplimente de efecte cunoscute sub numele de “periculos pentru sănătate” în diferite dimensiuni. Suplimente nutritive, de obicei, utilizate cantitățile pot fi inofensive, afectează digestia și substanțe nutritive,
unele anomalii metabolice sau boli la om pot apărea probleme, alergie simptome de alergie sau de astm pot provoca pot contribui la dezvoltarea bolii, și suspiciune, susține că bolile pot.

Suplimente nutritive, de a utiliza sau de a nu utiliza

Inofensiv suplimente  În 315 autorizat supliment alimentar pentru mai mult de jumătate din substanțe inofensive. Aceste aspecte nu sunt încă existente la grave datele științifice despre sănătate impactul negativ al omului.

Aceste avize, cu toate acestea, toate supliment, care, în caz de necesitate, normale și autorizate a volumului. Acid sulfuric (E 513), în  (E 535-536) sau de acid boric (E 284) în sine sunt toxice, cu toate acestea, doar puțini în produsele alimentare în cantități foarte mici sunt necesare tehnologic de efect.

În tocoferol (E 306), caroten (E 160 a – F), de asemenea, inofensiv pentru sănătate materiale clasificate ca, dacă un program de completare, cum să le evalueze. Dacă, cu toate acestea, cum ar fi suplimente alimentare și alimente fortificate, în cantități mari, de a aplica și de a folosi toxic, trebuie să fii atent.

Studiile la animale, de supraveghere și de la oameni, de fapt, sugerează că un număr mare de consum tocoferol poate afecta metabolismul, și, în plus, pentru a observa sistemul digestiv și tulburări tiroidiene. Foarte mare de tocoferol doza (800 mg/zi și de mai sus), tulburări de coagulare a sângelui pot apărea, de asemenea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *